Startpakke for bedrift

  • Nettside for bedriften
  • Design av firmalogo
  • Søkemotoroptimalisering
  • Google Adwords kampanje
  • Kundeoppfølging på e-post
  • Strategi for markedsføring i sosiale media
  • Strategimøte
  • Kartlegging av markedet
  • Tilgang på godt utprøvde salgsteknikker
  • Mulighet for kontinuerlig oppfølging

 

PLANLEGGING

Innledende møte

Vi starter alltid oppdrag med å bli kjent med dere. Vi ønsker å vite hva dere leverer og hvem som er deres kunder. På den måten så har vi et bedre utgangspunkt til å forme en løsning som appellerer til deres målgruppe. Vi setter også opp en plan for fremdrift og leveranse av løsning under den innledende planleggingen.

 

Fremdriftsplan

Etter innledende møte så gjør vi en kartlegging av ditt kundesegment og konkurrenter. Basert på dette så legger vi en strategi for hvor du bør være synlig og hvilke tekniske løsninger som passer best for dere. Under ser du et eksempel på hvordan en slik løsning kan se ut.

 

 

DESIGN

Nettside

Utforming på nettsiden er like viktig som budskapet for å oppnå gode resultater. Vi legger vekt på at den skal være brukervennlig og appellere til ditt publikum. Dersom den skal spille en viktig rolle i salgsprosessen av dine produkter og tjenester så setter vi den opp slik at den gir en naturlig progresjon for å bygge et behov og tillit hos de som viser interesse.

Vi er opptatt av at nettsiden også skal være et verktøy for å enkelt komme i kontakt med dere. Dialog skaper salg. Vi leverer også løsninger for å automatisere hele salgsprosessen over internett (nettbutikk, bookingsystem m.m.)

 

Logo

Firmalogoen er gjerne det første som potensielle kunder eksponeres for. Vi er opptatt av at den skal ha en utforming som både dere og kundene kan identifisere seg med. Hos oss så leveres logoen i alle formater du trenger til nettside, trykksaker og skilter.

 

SYNLIGHET

Merk at vi leverer en dynamisk løsning og fokuserer på å være synlig der dine kunder ferdes. Facebook og Google er nevnt her siden de gjerne er førstevalget for de fleste. Som del av kartleggingen så velger vi hvor vi ønsker å bli sett.

 

Søkeomotoroptimalisering (SEO)

Over tre millioner nordmenn bruker Google hver dag og det er her du møter de når de er i «kjøpemodus». Ved å jobbe bevist med innholdet på siden og sørge for at man har eksterne linker fra sider som Google anser som viktige, så stiger plasseringen for din side betraktelig. Ved alle design så fokuserer vi på bruken av ord som dere ønsker synlighet på. For deg som ønsker en topplassering så krever det som regel oppfølging over tid. Antall konkurrenter som kjemper om plassene og bransjen du jobber i vil være avgjørende på omfanget av jobben, men du vil som regel komme rimeligere ut her enn ved å kjøpe annonseplass.

 

Adwords

Google Adwords er et kraftig verktøy til markedsføring. Primært så er det muligheten til å annonsere på relevante søk i Google som Adwords er mest kjent for. Her får du eksponert din annonse for aktuelle kunder når de er «kjøpemodus». I tillegg så lever også Google Adwords en rekke andre tjenester hvor du kan annonsere for bedriften din gjennom kjente nettsider.

Hos får du hjelp av personer som er sertifisert i Google Adwords. I tillegg til å sette opp og administrere annonser, så hjelper vi deg å finne annonsetekster som selger. Vi anbefaler at man alltid starter med små budsjetter, på den måten så reduserer man sjansen for å tape penger når man starter markedsføring i full skala.

 

Sosiale media

Vi hjelper dere med å sette opp en side for bedriften på Facebook. Her er tre måneders oppfølging inkludert hvor vi gir deg tips til innhold i annonser og innlegg Vi utfører også en rekke tester i perioden for å kartlegge hva som gir best respons.

 

Analyse og oppfølging

Den største fordelen med online markedsføring er all informasjonen du samler i løpet av en kampanje. Gjennom å analysere informasjonen så kan du hele tiden forr

 

Pakkepris fra 14.995,-

Dette inkluderer en måneded med oppfølging og bistand med med de første kampanjene i alle markedskanaler.

 

Markedskonsulent fra 499,- mnd.

Etter overlevering er det fullt mulig å leie en markedskonsulent som tar seg av alle oppgaver knyttet til markedsføring.