Nettside som konverterer

Brukertilpasset, funksjonell og lønnsom 

En nettside skal ikke bare se bra ut. Den skal også være brukertilpasset, funksjonell og lønnsom.

En brukertilpasset nettside er ikke bare brukervennlig, men den har også en visuell utforming som appellerer og bygger tillit i ditt kundesegment eller brukergruppe. Vi er opptatt av at alle elementer som legges inn i designet har en funksjon og bygger opp under formålet som siden er laget for.

Nettsidens funskjon innen online markedsføring er at den skal konvertere interesserte til kunder som klikker på dine annonser eller link i søkeresultater. Dette er ditt «butikklokale» på internett hvor du kan trekke de til side og uforstyrret ta de gjennom en prosess som skaper behov og bygger tillit.

I mange bransjer så kan mye av salgsprosessen og kundeoppfølgingen automatiseres gjennom en nettside til en rimelig pris. Med 20 års erfaring innen IT så hjelper vi dere å se muligheter. Vi leverer bl. a. løsninger for nettbutikk og bookingsystemer til timebestilling og reservasjon. Ta kontakt så finner vi ut av hvordan du kan spare tid gjennom automatiserte prosesser.

Vi er opptatt av å levere nettsider som er lønnsom for bedriften. Det kan være gjennom økt omsetning eller at man sparer tid på ulike oppgaver ved å håndtere de digitalt. Hos oss så får du innblikk i en rekke godt utprøvde salgsteknikker som fungerer over internett og vi setter opp din side med smarte integrasjoner mot bedriftens kampanjer.

 

Design og teknologi

Vi bruker i første rekke WordPress til design av nettsider, men kan levere for andre systemer også dersom det er ønske om det. Vi lager designet selv, slik at vi har full frihet til å tilpasse farge og utforming på nettsiden.

PRISER OG LEVERING

Ønsker du en nettside i løpet av noen få virkedager til en rimelig pris, eller en prosjektbasert løsning?

Vi leverer begge deler. Forskjellen er i all hovedsak at ved prosjektbasert arbeid så bruker vi mer tid på å jobbe med innholdet og analysere dine kunder og konkurrenter. Her drar vi inn flere ressurser og kan utføre A/B-testing av siden og spørreundersøkelser.

Alle nettsider sette opp med integrasjon mot Google Analytics. For prosjektbaserte løsninger så legger vi også til rette for at man kan benytte retargeting og måle hvor mange besøkende som konverteres til kunder.

 

Landingsside

Annonser på sosiale media og søkemotorer egner seg bra til  å fange interesse, men de klarer sjelden å konvertere interesserte til å handle. Her kommer landingssiden inn som en effektiv løsning. Dette er en helt enkel nettside uten menyer og linker som annonsene peker til. Siden har som hensikt å konvertere flest mulig interesserte til kunder. Her legger man inn informasjonen som det ikke er plass til i annonsen, samt legger inn anbefalinger, fordeler eller dokumentasjon på kompetanse som bygger tillit til bedriften.

Prøv en landingsside i stedet for flyveblad neste gang. Her kan kunden bestille dine produkter og tjenester direkte.

Denne løsningen gir som regel flere salg for besøkende enn en standard nettside. Den passer primært til bedrifter som leverer et fåtall tjenester (frisør, verksted, foredrag, konsulentjenester m.m.).

Eksempel: http://www.telemarkantirust.no/

 

Standard nettside

Standard nettsider er den løsningen som passer de fleste bedrifter, foreninger og idrettslag. Disse inneholder som regel informasjon om produkter og tjenester samt firmainformasjon og kontaktskjema. I tillegg så er det fult mulig å implementere det meste av løsninger som fotogalleri, video, spørreskjema, blogg m.m.

 

Nettbutikk

Vi leverer nettbutikker i Woocommerce som er en modul for WordPress. Det er den mest brukte løsningen på verdensbasis i dag.

Når man jobber med nettbutikker hvor det ofte er hard konkurranse og enkelt for kunden å sammenligne deg med andre så krever det planlegging for å lykkes. Brukervennlighet og at du tilbyr fordeler som de andre ikke har er gjerne en forutsetning for å oppnå salg. Kontakt oss for en samtale samt informasjon rundt priser.

 

Bookingsystem med SMS-varsling

Vi leverer kan sette opp og integrere bookingsystem i bedriftens nettside. Tjenesten vi bruker leveres fra Simplybook.me. Her kan man sette opp booking av alt fra behandling til reservasjoner.

Ved spesielle behov så kan vi også levere andre løsninger.

 

Annet

Vi kan også levere løsninger for e-kurs, webinar m.m. Ta kontakt.